Google+ African Mango 24 Day and Night – pareri pro si contra despre slabire Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii African Mango 24 Day and Night – pareri pro si contra despre slabire Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

African Mango 24 Day and Night – pareri pro si contra despre slabire

By on March 7, 2018
african-mango-24-day-night-pareri-pro-si-contra-despre-slabire

African mango este unul dintre cele mai noi ingrediente pentru slabire de pe piata. Reprezinta si numele unui supliment dietetic, care, nu in mod suprinzator, contine african mango ca ingredient principal. Ce trebuie sa stii despre acesta? Numele sau latin este irvingia Gabonensis si este un copac care creste in Africa de Vest si Centrala, care produce un fruct similar cu mango-
ul. Continutul bogat de fibre solubile poate ajuta la eliminarea grasimilor abdominale si la reducerea circumferintei taliei, fiind folosit in mai multe suplimente alimentare si dietetice.

African Mango 24 Day and Night are ca ingredient principal tocmai extractul din african mango. Suplimentul dietetic African Mango 24 Day and Night contine ingrediente naturale cum sunt: fructul de portocal amar, fructul de guarana, fructul de opuntia, fibrulina si crom piculinar si, bineinteles, extract din semintele fructului african mango.

Pareri pro si contra despre slabirea cu African Mango 24 Day and Night

„Nu am auzit niciodata de african mango si nu aveam idee ce e. Dar cand am vazut ca Dr Oz a vorbit despre el in emisiunea sa si cum ca ar trebui sa il includem in diate de fiecare zi, am stiut ca voi ajunge s ail incerc si eu. Nu a trecut mult timp. in ziua urmatoare mi-am comandat si mi-a parut bine. Insa nu ma asteptam la rezultate atat de dramatice. Cu African Mango 24 Day and Night slabeam in fiecare saptamana cate doua – trei kilograme. Dupa trei saptamani? am slabit aproape opt kilograme si oamenii se uitau diferit la mine. Nu iti poti imagina ce impact a avut pierderea in greutate asupra infatisarii, dar, crede-ma, chiar are.”

„Am incercat mai multe diete si programe de slabire, insa imi era greu sa le urmez si nici nu aveam vointa necesara. Dupa ce am inceput sa folosesc African Mango Day and Night, kilogramele au inceput sa dispara. Nu am slabit cinci kilograme peste noapte, ar fi un lucru chiar nerealist. Sunt maimult decat fericita sa spun ca pana acum am pierdut 11 kilograme si asta a schimbat dramatic lucrurile pentru mine. Ma simt mai bine in pielea mea si continui sa slabesc cate unul – doua kilograme pe saptamana.”

„Suplimentul African Mango 24 Day and Night mi-a fost recomandat de catre un prieten care a reusit sa slabeasca cu ajutorul sau. Spunea ca e o modalitate usoara de a pierde in greutate, fara dieta sau exercitii. Din cauza ca am un program incarcat si nu prea am timp de lucruri noi sau complicate, m-am decis sa incerc. Din pacate, nu pot spune ca am avut acelasi succes ca prietenul meu. Am inceput sa slabesc doar dupa ce am inceput sa ma duc la sala.”

Un produs pe baza de african mango mai nou este African Mango Meltdown, produs 100 % natural, fabricat in America si recomandat de Dr Oz ca adjuvant in slabire. Acesta contine cea mai mare concentratie de african mango, insa contine si alte ingrediente care ajuta la arderea grasimilor si reducerea circumferintei taliei. African Mango Meltdown poate fi gasit la cel mai bun pret din Romania pe site-ul www.mango-african.ro.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor