Google+ African mango – supliment natural pentru slabire Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii African mango – supliment natural pentru slabire Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

African mango – supliment natural pentru slabire

By on March 12, 2018

Multe persoane supraponderale imping limitele programului de exercitii fizice pentru a pierde kilogramele in plus. Totusi, multi dintre ei nu reusesc sa slabeasca, fie pentru ca nu se pot tine de programul respectiv, fie pentru ca grasimile sunt prea incapatanate sa dispara. Vei gasi multe persoane care se lupta cu problema obezitatii si cauta mereu metode si feluri noi de a scapa de ea. Dieta si exercitiile sunt doua dintre cele mai populare metode de a slabi.

Folosirea produselor naturale de slabit este cea mai buna modalitate de a slabi si pentru ca ele nu prezinta efecte adverse si au rezultate excelente.

African mango, denumita stiintific Irvingia Gabonensis, este o planta cu un continut bogat de fibre dietetice care ajuta la suprimarea apetitului intr-o modalitate naturala. Ce este interesant la African mango este ca nu fructul are continutul cel mai bogat de fibre, ci semintele fructului.

Intr-un studiu condus de cercetatorii de la Universitatea Yaounde din Camerun, au fost studiate efectele consumului regulat de seminte dikka (semintele frucutlui african mango). Un grup a primit seminte dikka in timp ce alt grup a primit seminte de ovaz in fiecare zi. Toti subiectii au avut parte de aceeasi dieta, iar dupa primele doua saptamani s-a descoperit ca cei care au primit seminte dikka au pierdut mai mult in greutate decat cei care au primit placebo.

Continutul bogat de antioxidanti ai fructului African mango poate sa previna cresterea radicalilor liberi din corp, care sunt responsabili pentru anumiet boli groaznice cum e si cancerul. Pe langa aceste beneficii, fibrele din extractul African mango poate ajuta la mentinerea colonului sanatos. Chiar si oamenii care au probleme cu nivelul glucozei din sange pot beneficia de pe urma abilitatilor african mango pentru a scadea nivelul glucozei si pentru a creste colesterolul bun.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

One Comment

  1. maria

    21/11/2012 at 12:56 pm

    eu am incercat un produs pe baza de african mango cand am fost in america in vara si pot sa spun ca am slabit circa 6 kg cu el in 3 saptamani aproximativ. nu cred ca este in romania inca insa sunt bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor