Google+ African mango – suplimentul minune Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii African mango – suplimentul minune Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

African mango – suplimentul minune

By on December 13, 2012

In emisiunea sa, dr Oz a denumit African mango suplimentul minune si miracolul in cabinetul medicinal.

De ce? Pentru ca:

  • Topeste grasimile din corp
  • Scade greutatea si circumferinta taliei
  • Accelereaza metabolismul

Unul dintre studiile din 2009 a descoperit ca African mango are o abilitate naturala de a actiona ca un suprimant puternic al apetitului, influentand modalitatea in care functioneaza creierul.

Intr-un studiu de zece saptamani, 102 subiecti supraponderali au primit fie 150 grame de extract African mango, fie placebo, de doua ori pe zi inaintea meselor. La sfarsitul celor zece saptamani, grupul care a primit African mango a scazut in greutate aproximativ 14 kilograme, aproximativ 15 centimetri din circumferinta taliei, iar grasimea corporala a scazut cu 18 %. Pacientii au prezentat si reducerea nivelului de colesterol LDL.

African mango este un fruct originar din padurile tropicale din Africa. Este diferit fata de alte tipuri de mango si, de fapt, semintele fructului sunt cele care sunt folosite pentru suprimarea apetitului.

Semintele fructului African mango, numite seminte dika, se folosesc de nativii din Africa de cateva secole, pentru a suprima foamea in perioadele de vanatoare, cand hrana este putina.

African mango a fost studiat de cel putin 20 de ani. African mango contin leptine, un hormon care determina cat de mare va fi apetitul, care poate fi controlat cu ajutorul African mango. Este singurul supliment care pana acum s-a dovedit eficient in controlarea nivelului de leptina si care poate sa scada nivelul proteinelor C – reactive.

African mango este cheia pentru dieta cu superfruct.

Superfruct este un termen utilizat pentru a descrie fructele care au mai multe beneficii pozitive in sanatate, pe langa sprijinul acordat in pierderea in greutate. African mango este o modalitate sigura si naturala de a opri foamea. Combinate cu alte ingrediente recomandate de dr Oz, dieta cu superfructe este cea mai puternica dieta de slabita disponibila.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Ultimele fraze cautate:

One Comment

  1. dana mira

    21/11/2012 at 1:02 pm

    vad ca are ceva beneficii, se gaseste african mango in Romania ? stie cineva vreun site ceva? ms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor