Google+ Avantajele African mangos Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Avantajele African mangos Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Avantajele African mangos

By on March 16, 2018

African mangos sunt fructe naturale care suprima apetitul, fapt care ajuta foarte mult la evitarea tentatiilor.

Dupa consum, indica creierului ca este timpul sa produca un hormon numit leptina. Acest hormon special este de fapt cel responsabil de senzatia de foame si de satietate, iar cu cat mai multa leptina avem in corp, cu atat mai satuli vom fi.

African mangos  lucreaza impreuna cu creierul pentru a produce mai multa leptina, mai mult decat se produce in mod normal. Astfel, corpul tau se va umple cu hormonul respectiv si vei simti senzatia de satietate mai mult. Nu vei incepe sa mananci toate alimentele din debara si vei fi multumita ca apetitul tau este satisfacut si ca poti evita tentatiile ca sa poti pierde in greutate.

African mangos constituie o sursa bogata de fibre dietetice. Acestea sunt printre cele mai importante lucruri pe care le poate primi corpul pentru ca ajuta la cresterea metabolismului, previne absorbtia tuturor grasimilor si a colesterolului si absoarbe substantele toxice din alimentele ingerate. Cu toate acestea, fibrele ajuta ca sistemul digestiv sa functioneze adecvat si se asigura ca organismul tau absoarbe toate substantele nutritive de care ai nevoie. In plus, previn absorbtia a prea multa apa – care poate duce la constipatie – si previne retentia de apa – care duce la diaree. Fibrele sunt, deci, printre cele mai bune lucruri pe care le poti consuma pentru un sistem digestiv sanatos si un corp fericit.

Beneficiile African mangos: rezultatele studiilor

Au fost facute mai multe studii pentru a vedea efectele African mangos, iar aceste studii arata ca functioneaza intr-adevar ca supliment. Unul dintre studii, efectuat in Camerun in 2005, a avut ca subiect felul in care African mangos afecteaza obezitatea. Pacientii care au primit 1.05 grame de supliment African mangos de trei ori pe zi pentru 30 de zile au pierdut 5.26 % din greutatea corporala, in timp ce cei care primeau placebo au pierdut doar 1,32%. Nivelul de colesterol a fost de asemenea afectat vizibil de african mangos.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor