Google+ Care sunt beneficiile African mango Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Care sunt beneficiile African mango Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Care sunt beneficiile African mango

By on March 15, 2018

African mango, sau Irvingia gabonensis, este originara din padurile tropicale ale Guineei. Desi pulpa fructului nu are valoare nutritionala, semintele, numite dikka, au fost studiate intens pentru proprietatile lor medicinale. Potrivit Institului Glocal pentru Bioexplorare, extractul de seminte dikka poate ajuta la alinarea diareei, diabetului, herniei si a febrei galbene, in timp ce extractul din frunze poate reduce febra. Studiile clinice suporta si ideea ca African mango ajuta in cazul obezitatii si a nivelurilor ridicate de lipoproteine cu densitate mica (cunoscut si dupa colesterol LDL).

Continutul nutritional al African mango

Albert Ayena, doctor la Institul Global pentru Bioexplorare, declara ca uleiul pe care il contin semintele African mango este plin de betacaroteni. Institutul National al Sanatatii explica faptul ca betacarotenii sunt eficace in prevenirea anumitor tipuri de cancer, presiunii ridicate, infertilitate, arsuri ale inimii si anumite disfunctii mentale si emotionale. Semintele African mango sunt bogate si in calciu, fier si vitamine B, cat si acizi grasi sanatosi, ca mistiric, lauric, palmitic, stearic si acid oleic. Acizii grasi sanatosi sunt esentiali pentru sanatatea creierului, functionarea corpului si a dezvoltarii musculare.

Cum ajuta African mango in slabire

Un studiu condus de Judith Ngondi a cercetat efectele semintelor African mango asupra greutatii indivizilor diagnosticati cu obezitate. Studiul a fost format din 40 de indivizi, care erau impartiti in doua grupe, interventie si control. Grupul de interventie a ingerat extractul African mango de trei ori pe zi intr-o perioada de patru saptamani, in timp grupul de control a primit placebo. Rezultatele au indicat ca grupul de interventie a avut o reducere medie in greutate de aproximativ trei kilograme, in timp ce al doilea grup doar jumatate de kilogram.

In acelasi studiu, Ngondi a notat ca subiectii plasati in grupa de interventie au aratat o reducere semnificativa a lipidelor din sange, incluzand trigliceridele si colesterolul LDL. Grupul placebo, pe de alta parte, nu a aratat schimbari in acest sens. African mango ajuta deci si la scaderea colesterolului.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor