Google+ Compozitie African Mango Meltdown Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Compozitie African Mango Meltdown Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Compozitie African Mango Meltdown

By on March 4, 2018
compozitie-african-mango-meltdown

Compozitie African Mango Meltdown

African Mango Meltdown contine cetona de zmeura – un arzator de grasimi popular extras din zmeura. Capsulele au un gust aromat oferit de cetona. Ajuta la promovarea pierderii in greutate, previne obezitatea, reduce absorbtia de grasimi si nu contine stimulenti.

Suplimentul contine si vitaminele B6, B 12 si C, care ofera in mod natural antioxidanti, promoveaza sanatatea cardiovasculara, trateaza deficienta de fier si alina tensiunea cauzata de stres. Celelalte ingrediente ale produsului sunt tot naturale: extract guggul, caralluma fimbriata, ceai verde, cafeina, african mango.

Piperul de cayenne imbunatateste metabolismul si ajuta la arderea grasimilor. Alte beneficii ale sale includ descompunerea naturala a celulelor de grasime, scade tensiunea ridicata si imbunatateste nivelul de colesterol.

Ingredientul de baza al African Mango Meltdown este extractul de seminte din african mango, un fruct nativ din Africa, folosit de localnici de cateva sute de ani. Acest tip de mango este diferit de fructele obisnuite din cauza compusilor sai naturali. Eficacitatea fructului delicios si bogat in fibre a fost descoperita doar recent. Compusii termogenetici ale fructelor pot fi transformati intr-un supliment dietetic pentru o pierdere in greutate eficienta.

Suplimentul pe baza de extract African mango poate fi folosit de oricine, atat de barbati, cat si de femei. Poate fi utilizat de persoane care doresc sa slabeasca intr-o modalitatea sanatoasa si naturala pana la opt kilograme pe luna. In cazul in care o persoana doreste sa slabeasca mai mult, poate utiliza suplimentul pentru mai mult timp sau poate combina folosirea sa impreuna cu o dieta sau un program de exercitii.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor