Google+ Detoxifiere cu African mango Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Detoxifiere cu African mango Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Detoxifiere cu African mango

By on March 8, 2018

African mango este un tip unic de mango care creste doar in padurile tropicale din partea vestica a Camerunului.

Este un fruct comestibil cunoscut si ca mango salbatic sau arbustul de mango. African mango  este destul de diferit de fructele obisnuite mango pentru ca este foarte mare si are pulpa plina de fibre. Semintele sale sunt cunoscute sub numele de dika sau ogbono.

Localnicii foloseau African mango ca aliment si pentru tratarea mai multor conditii ca diareea sau febra galbena, insa si pentru mentinerea nivelului de energie in perioadele vanatoare. Insa African mango are si alte beneficii semnificative: ajuta la pierderea in greutate si la detoxifierea corpului.

Astfel, African mango actioneaza ca detoxifiant din cauza continutului de fibre (aproximativ 15 %) si este capabil sa curete organele vitale ale corpului fara sa cauzeze crampe sau altfel de neplaceri din cauza tranzitului intestinal. Se recomanda persoanelor care sufera de constipatie, care apare din cauza lipsei de fibre din dieta. Avand un colon curat, vitaminele si mineralele consumate vor fi transportate in locurile corecte si vor oferi mai multa energie de-a lungul intregii zile. In plus, reduce grasimile din corp oferindu-i cantitatea adecavata de fibre de care are nevoie si ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.

African mango este o alternativa folositoare in pierderea in greutate, fara a avea efecte negative. Semintele fructului African mango consista din aproximativ 15 % fibre dietetice, elemente cruciale pentru care ajuta la procesul de slabire.

Consumand African mango pentru pierderea in greutate veti beneficia si de alte avantaje asociate cum ar fi scaderea presiunii si reducerea nivelurilor de colesterol si trigliceride. Pentru ca fructul este natural, este o optiune mult mai sigura si mai sanatoasa decat alte produse de slabit de pe piata. Se spune ca, folosind pastilele dietetice African mango cu extract de seminte, se pot pierde pana la 10  kilograme in doar 30 de zile.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor