Google+ Extractul African mango pentru slabire Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Extractul African mango pentru slabire Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Extractul African mango pentru slabire

By on February 18, 2013

Procentajul de oameni supraponderali este in continua crestere, mai ales in tarile dezvoltate. Greutatea in exces este unul dintre factorii de risc pentru dezvoltarea unor conditii cronice ca diabet, boli cardiovasculare, cancer si osteoartrita. Un fruct obisnuit in Africa de Vest poate ajuta la slabire si poate scadea colesterolul, datorita unui extract din Irvingia gabonensis cunoscut si ca African mango.

Extractul African mango poate inhiba productia de grasimi si poate avea efect asupra enzimelor care regularizeaza metabolismul.

African mango creste pe un copac indigen al padurilor tropicale ale Guineei. Fructul galben este important pentru seminte care se folosesc in prepararea mancarurilor. Pentru secole, African mango a fost folosit in scopuri medicinale, inclusiv alinarea durerii cauzate de diaree, hernie, diabet, facandu-se tratamente pentr febra galbena si pentru reducerea febrei. African mango are un efect de scaderea colesterolului si lipoproteinelor de densitate mica si are capacitatea de a ajuta in procesul de slabire.

Extractul African mango contine 8.5 % proteine, 15 % carbohidrati si 67 % grasimi. African mango  este bogat in calciu si fier, cat si in complex de vitamine B. Acizii grasi sanatosi includ miristic, lauric, palmitic, stearic si acizi oleici. Uleiul semintelor de African mango este o sursa buna de betacaroten.

Continutul ridicat de fibre din African mango poate scadea colesterolul si poate ajuta in procesul de slabire.

Extractul African mango creste adiponectina, hormon care afecteaza glucoza si metabolizarea grasimilor si crsete nivelurile de insulina, indemnand corpul sa utilizeze grasimi pentru energie si erzultand in slabire. Cercetarile conduse la Universitatea Yaounde din Camerun, pe un grup de 72 de persoane supraponderale, in care unii au primit extractul African mango de doua ori pe zi timp de zece zile. Rezultatele au aratat ca cei care au primit extractul African mango au slabit pana la 12 kg, spre deosebire de grupul placebo care nu a prezentat schimbari.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Ultimele fraze cautate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor