Google+ Informatii despre African mango Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Informatii despre African mango Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Informatii despre African mango

By on March 18, 2018

Cresterea numarului de persoane supraponderale a amplificat preocuparile legate de sanatate pentru bolile cardiovasculare, diabet si presiune ridicata. African mango este un ingredient unic pentru pierderea in greutate avand abilitatea de a scadea colesterolul si de a accelera rata metabolica pentru arderea grasimilor si pierderea in greuatte.

Cum se identifica African mango

Mango vest African cunoscut si sub numele de mango salbatic creste in padurile tropicale din Camerun, Africa. Numele sau stiintific este Irvingia gabonensis. Fructul galben al copacului este asemanator unui mango. Insa nu fructului i se acorda proprietatile de slabire ci semintei, care contine din abundenta fibre si grasimi sanatoase.

Cum functioneaza African mango

African mango contine hormonul leptina, un suprimmant al apetitului natural. Leptinele modereaza apetitul din creier unde da semnale de satietate. Leptinele ajuta si la utilizarea grasimilor pentru a fi transformate in energie. Totusi, multe persoane s-ar putea sa aiba o rezistenta crescuta fata de leptine din cauza unei proteine numite proteina C – reactiva, iar rezultatul este ca leptinele devin ineficiente. African mango par sa fie capabile sa combate rezistenta fata de leptina scazand nivelul de proteine c – reactive, eliberand leptinele.

Beneficii African mango

Datorita faptului ca semintele African mango sunt o sursa excelenta de fibre, African mango ajuta la scaderea colesterolului. Se crede ca extractul African mango creste adiponectina, hormon care poate imbunatati metabolizarea grasimilor si a glucozei prin cresterea nivelului de insulina si facand corpul sa foloseasca mai multa energie. Rezultatul este pierderea in greutate.

Cercetari asupra African mango

Un studiu din 2005, care a folosit 40 de voluntari pentru a evallua eficacitatea African mango in controlarea obezitatii, a aratat ca tratamentul cu African mango ajuta la scaderea colesterolului, inclusiv al celui rau LDL, cat si a trigliceridelor, si creste colesterolul HDL. Fructul placebo nu a avut nici un fel de schimbare la terminarea tratamentului.

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor