Google+ Informatii utile despre African Mango Meltdown Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii - Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii Informatii utile despre African Mango Meltdown Pareri despre African Mango si Produse de Slabire care contin Extract Original de Mango African si Forum de Discutii
Don't miss

Informatii utile despre African Mango Meltdown

By on March 16, 2018
informatii-utile-despre-african-mango-meltdown

Suplimentul este disponibil sub forma unui flacon care contine 60 de capsule, suficient pentru o luna de administrare. O doza zilnica de African Mango Meltdown contine 300 mg extract din seminte de mango african, 240 mg ceai verde, 240 mg caralluma fimbriata, 240 mg cafeina, 200 mg extract de cetona de zmeura, 120 mg piper de cayenne, 40 mg guma de guggul si 8 mg extract natural de piper negru.

Studiile sugereaza ca trebuie administrata o doza de 300 mg in fiecare zi pentru ca acesta sa fie cat mai eficient. Participantii studiului care administrau 150 mg de supliment in fiecare zi au slabit in medie opt kilograme intr-o perioada de doar 28 de zile si au pierdut cinci centimetri din circumferinta taliei.

Pentru ca suplimentul African Mango Meltdown contine doar ingrediente naturale nu trebuie facuta pauza de utilizare. Acesta poate fi folosit chiar si dupa atingerea scopului in ceea ce priveste pierderea in greutate pentru mentinerea mai usoara a greutatii nou obtinute. Totusi, produsul nu este recomandat copiilor si persoanelor sub 18 ani deoarece corpul lor este inca in crestere.

Administrarea zilnica a African Mango Meltdown are urmatoarele beneficii:

  • Accelereaza rata metabolica de baza a corpului
  • Reduce apetitul si pofta pentru dulce
  • Scade nivelul de colesterol
  • Creat doar din ingrediente naturale nu are efecte adverse
  • Regleaza glicemia
  • Topeste grasimile din toate zonele corpului
  • Detoxifiaza organismul
  • Creste nivelul de energie pe toata durata zilei
  • Creste puterea de concentrare si imbunatateste memoria
  • Elimina senzatia de oboseala

A aparut in Romania African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate si este recomandat chiar de Dr OZ! Vizitati site-ul www.mango african pentru mai multe detalii !Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO monitor